ЛЕОНАРДО И ОЛИМПИЈАДА

ПОСТЕКОЛОГИЈА

Ко каже да се у овим врелим јулским данима у Белој Паланци ништа не дешава?! Преврнуо се, бре, комби у коме је било педесетак емиграната, наслаганих као сардине спремне да буду јефтина радна снага у Европи, али и у Србији. А превозио их је Шиптар, али када је приметио да га јури милицијска „марица“, искочио је из комбија у покрету и почео да бежи не мислећи шта ће бити са емигрантима. Него полиција га је стигла, а разбацани емигранти размештени су по домовима здравља у Пироту и Нишу. А, гле, у овај уторак, преврнуо се још један комби са “само” 30 емиграната. Узбудљиво, зар не?! Могао би да се сними неки холивудски акциони филм који не би много ни коштао.

Е, сад, признајем, много је узбудљивије оно што се десило на свечаном отварању Олимпијаде у Паризу. Све је почело блесаво, дефилеом олимпијаца на бродовима, глисерима, па и чамцима. Ваљда се мислило да ће учесници Олимпијаде тако бити боље заштићени од терористичких напада. Него, ајде нека им буде. И све би се то, можда, и прогутало да на једној модној писти није одржана скандалозна пародија на Леонардову „Тајну вечеру“ у којој су Исусови апостоли представљени као „трансродне особе“, а певачица која је представљена као Марија Антоанета држала је у рукама своју одрубљену главу! И да ли је онда чудно што је, у том сомнабулном метежу, олимпијска завеса постављена наопачке!?

После свега овога, свечано отварање Олимпијаде срушило се као кула од карата. Тако да све оно што је почело недавно на шокантној „Песми Евровизије“ поновило се, ево, у Паризу много громогласније и скандалозније. Као да је обе ове важне манифестације вукла једна невидљива рука која је успела да нам огади оба догађаја. И да нас, притом, упозори да ће сличних гадости бити све више на светским догађајима који нам предстоје.

И, ајде, што је Марија Захарова, портпаролка Министарства спољних послова Руске Федерације изјавила да је „овај пеформанс заправо ругање ЛГБТ заједнице Леонардовој „Тајној вечери“, већ се и Илон Маск огласио, а, тек њему није лако, јер он не зна да ли у кући гаји сина или ћерку. Маск је, наиме, рекао да се „овде ради о крајњем непоштовању хришћанства“. Виктор Орбан иде мало дубље: „Западњаци су постепено раскидали метафизичке везе са Богом, домовином и породицом, а што је резултирало одсуством јавног морала, а то се видело и на церемонији отварања Олимпијских игара. Западне вредности које су дуго сматране универзалним, многе земље света сада сматрају неприхватљивим и одбацују их.“

Организатори Олимпијских игара пожурили су да упуте извињење онима који су увређени поставком стола која их је подсетила на слику Леонарда да Винчија „Тајна вечера“.

Ол Томас Жоли рекао је да је „намера била да се слави разноликост и ода почаст слављу и француској гастрономији, а не да покажу непоштовање према било којој религијској заједници.“ Ан Декам, Портпаролка организатора Игара Париз 2024 је само још додала: „Уколико су неки то схватили као увреду, заиста се извињавамо!“

Католички црквени великодостојници у Европи су се, баш, узнемирили и очекују да се Ватикан огласи.

К.Г.Јунг, мој гуру из Швице ми, овде, и те како, помаже: „Треба ли тебе, дечаче, да подсећам да је славни Платон, иначе, двоструки олимпијски победник, био педер? Уосталом, сва античка култура, почевши од Сократа, била је педерска! И, шта ако је и апостол Петар био педер те био болесно љубоморан на Марију Магдалену? Не пише ли, у једном јеванђељу, да је прекоревао Исуса зато што се са Маријом Магдаленом љуби у уста!? Напокон, није ли и тај Леонардо да Вични, због педерастије завршио на суду у Фиренци!? Најзад, зашто је Марија избачена са Леонардове „Тајне вечере“, а седела је поред Исуса? И та празнина поред Исуса је, баш, уочљива. Наравно, да не браним педерастију и скандалозно свечано отварање Олимпијски игара у Паризу. Хоћу само да скренем пажњу да Европу све више обузима сатанизам, а у чему важну улоги има и литијум!“

Повезивањем европског сатанизма са литијумом, мој гуру из Швице ме је, потпуно, слудео. Али, у лигенштулу, поред Мокранског врела, одједном, ми се све разбистрило! Јер, ако је планета Земља живо биће, људски род је њена колатерална штета. Човек све ради само да планети науди, па и да копа по њеној утроби. А то је почео да ради још пре пет хиљада година у позно винчанско бронзано доба. Руда се копала да би се топила и од ње правила оружја; мачеви, копља, стреле. Сатана се још тада уселио у човека и гурао човека у рушење Земље, ратове и слична зверства. Чак и много касније, када се, рецимо, чинило да Никола Тесла ради све најбоље за људе, све је била велика заблуда. Тесла је радио по налогу Луцифера, а то је и признао у свом Тајном дневнику. Тако је „зраке смрти“ обећао Хитлеру, а продао их Стаљину за 30 милиона долара и то му је дошло главе у њујоршком хотелу где је побегао из Немачке.

Него да скратим; и литијум је потребна за батерије еколошких аутомобила и то је та перверзија над перверзијама! Ријеш по утроби Земље, загађујеш земљу, воду, ваздух да би направио еколошку батерију!? То може само Сатана да смисли и да упрегне човека у то. Али, лако је Сатани када станује у човеку, а лако је и „Каиновим синовима“ када је Бог не само поштедео живот братоубици Каину, већ је запретио сваком ко би дигао руку на њега!?

По градовима Србије почињу протестни скупови против ископавања литијума. Окупљени грађани захтевају да се донсе Закон о забрани копања литијума и то без референдума, јер он се лако лажира.

Моја Црна посве је цинична: „Чуди ме да се ‘Рио Тинто’ није нашао на сатанистичком свечаном отварању Олимпијаде? То би био пун погодак те мрачне забаве!“


Објављено